Παραγγελίες: 210.2477860 -  2102477863 - 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Cenocco

Cenocco

Η εταιρεία CENOCCO εξειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών που έχουν ως στόχο να κάνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων πιο εύκολη με πρακτικά και λειτουργικά προϊόντα. 

Στην τεράστια συλλογή της μπορείτε να βρείτε ηλεκτρικές βούρτσες καθαρισμού, ανταλλακτικά ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας, ηλεκτρικές λίμες, συσκευές μασάζ, μαγειρικά σκεύη, ακόμη και επαγγελματικές ζυγαριές.

Η τεράστια γκάμα ηλεκτρικών της προϊόντων φέρει λειτουργικά προϊόντα ικανά να κάνουν την καθημερινότητα όλων των ανθρώπων πολύ πιο εύκολη, από τον τομέα του καθαρισμού έως και την περιποίηση του σώματος τους. 

Όλα τα προϊόντα της Cenocco φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά προηγμένα υλικά, υψηλής ποιότητας και απόδοσης. 

Πρόκειται για μια εταιρεία που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται, ενώ δεν σταματά να ψάχνει τρόπους και να λανσάρει εργαλεία και συσκευές οικιακής, κυρίως, χρήσης τα οποία διέπει η πρακτικότητα και η λειτουργικότητα. 

Στόχος και αποστολή της αποτελεί η δημιουργία συσκευών και μηχανημάτων που θα ικανοποιήσουν τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης νοικοκυράς.

 

Αγόρασε στο kitchenmall.gr όλα τα προϊόντα Cenocco με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.