Παραγγελίες: 210.2477860 -  2102477863 - 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Alpina Switzerland

Alpina Switzerland

Η ALPINA SWITZERLAND είναι μια γνωστή εταιρεία στον χώρο της καθαριότητας, το μαγειρέματος και γενικότερα των προϊόντων οικιακής χρήσης.

Με σεβασμό και κύριο μέλημα την διευκόλυνση της ζωής της νοικοκυράς, η Alpina επενδύει στα εργαλεία και γενικότερα τα αντικείμενα οικιακής χρήσης που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, το μαγείρεμα, την οργάνωση του σπιτιού, το σερβίρισμα αλλά και το μπάνιο.

Στην τεράστια συλλογή της μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, φορμάκια, κουτάλες, μπολ, παγούρια, μαχαιροπίρουνα, καλάθια, ορντεβιέρες, δίσκους, καφετιέρες, δίσκους κοπής, ράφια, τηγάνια, αλλά και σίδερα.

Η εν λόγω εταιρεία διαθέτει μια τεράστια γκάμα οικιακών αντικειμένων, προϊόντων και εργαλείων για όλα τα δωμάτια του σπιτιού, με στόχο την υψηλή ποιότητα, την πρωτοπορία, αλλά και τα όμορφα χρώματα. Η αισθητική συνδυάζεται με την λειτουργικότητα.

Αγόρασε στο kitchenmall.gr όλα τα προϊόντα Alpina με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.