Παραγγελίες: 210.2477860 -  2102477863 - 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

JOCCA home & life

JOCCA home & life

Η εταιρεία JOCCA HOME & LIFE εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και δημιουργία οικιακών σκευών και κουζινικών προϊόντων.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, διοργανωτές ντουλάπας, ρολά καθαρισμού, συσκευές μασάζ, φουσκωτά στρώματα, καθρέπτες, ραπτομηχανές, ατμοσίδερα και άλλα.

Η εταιρεία Jocca διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, πιάνοντας όλο το εύρος των αναγκών ενός τυπικού νοικοκυριού. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μιας νέας και παλιάς νοικοκυράς, αλλά και τις γενικότερες ανάγκες ενός σπιτιού, φροντίζει να παρέχει στο κοινό της όλα εκείνα τα απαραίτητα προϊόντα που θα συμβάλλουν στον καθαρισμό του σπιτιου, την περιποίηση τους, την διακόσμηση, αλλά και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Κάθε στοιχείο της είναι κατασκευασμένο με τέλειο και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσελκύει και να ικανοποιεί τους χρήστες τους. 

Ο κύριος στόχος αυτής της εταιρείας είναι με τον συνεχόμενο σχεδιασμό νέων προϊόντων, να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των πελατών της, ακόμη και για ανάγκες που δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν. 

Η μοναδική αυτή εταιρεία δημιουργεί επαναστατικά προϊόντα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Jocca με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.