Παραγγελίες: 210.2477860 -  2102477863 - 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Imperial Collection

Imperial Collection

Η εταιρεία IMPERIAL COLLECTION εξειδικεύεται στην δημιουργία και κατασκευή οικιακών μαγειρικών σκευών.

Στην τεράστια συλλογή της μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, σετ κατσαρόλες μαγειρικές, κουτάλες, μαχαιροπίρουνα, τηγάνια, επαγγελματικά μαχαίρια, δίσκους και άλλα. 

Με πολυετή πείρα στον χώρο των κουζινικών ειδών και των μαγειρικών σκευών, η Imperial Collection αποτελεί ένα ηγετικό brand στον χώρο του εμπορίου, προμηθεύοντας τα νέα και παλιά νοικοκυριά με ποιοτικά μαγειρικά σκεύη υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από προηγμένα υλικά, εντοιχισμένα και προσεγμένα έτσι ώστε να παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του γεύματος.

Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία εκλεπτυσμένων μαγειρικών σκευών, επαναστατικών προϊόντων που φαίνονται χρήσιμα και απαραίτητα για κάθε σπίτι. 

Κάθε στοιχείο της είναι κατασκευασμένο με τέλειο και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσελκύει και να ικανοποιεί τους χρήστες τους.

Αποστολή της είναι να προσφέρει μαγειρικά σκεύη προηγμένης τεχνολογίας και υλικών που ικανοποιούν τα θέλω και τις ανάγκες, ακόμη και του πιο δύσκολου πελάτη.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Imperial Collection με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.