Παραγγελίες: 210.2477860 -  2102477863 - 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

InnovaGoods

InnovaGoods

Η εταιρεία INNOVAGOODS εξειδικεύεται στην δημιουργία και την κατασκευή χρήσιμων εμπορικών προϊόντων, τα οποία αφορούν την μαγειρική, την γυμναστική και την περιποίηση του σώματος.
 

Στην συλλογή με προϊόντα της μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, αξεσουάρ κρασιού, ξυριστικές μηχανές, πινέλα μακιγιάζ, ραπτομηχανές, μεγεθυντικούς καθρέφτες, ζυγαριές, μηχανές μασάζ, όργανα γυμναστικής και άλλα.

Όλα της τα προϊόντα είναι ειδικά κατασκευασμένα για την άμεση και άνετη εξυπηρέτηση του κοινού της, προσφέροντας όλα εκείνα τα απαραίτητα προϊόντα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, βιολογικών και μη.

Τα προϊόντα της είναι κατασκευασμένα από προηγμένα υλικά υψηλής ποιότητας με πιστοποιήσεις καλής λειτουργίας. 

Η μοναδική αυτή εταιρεία κατασκευάζει ιδιαίτερα, καλαίσθητα και πρακτικά προϊόντα, με επαναστατικές λειτουργίες και ιδιότητες. 

Μοναδική της φιλοδοξία να γίνει το νούμερο ένα brand στον κόσμο και να εντυπωθεί στο μυαλό και την καρδιά του καταναλωτή, κάνοντας ακόμη και το σήμα της κατατεθέν της ποιότητας.

 

Βρες όλα τα προϊόντα InnovaGoods με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.